DKK 157,75 (DKK 157,30 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

De tre basser (DK)

16.07.2015 kl. 17:15 ARoS Aarhus Kunstmuseum, Aarhus c
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 157,75 (DKK 157,30 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Tre af Danmarks bedste jazzbassister mødes i en unik konstellation.

Morten Ramsbøl: Kombinationen af en særlig, nordisk tone og en dybtfølt kærlighed til mere traditionelt, amerikansk basspil har givet ham en enestående lyd, der bruges med blandt andre Sinne Eeg og Cæcilie Norby. Er professor ved University of Music and Performing Arts i Graz, Østrig.

Jens Jefsen: Bredt anerkendt for sit lyriske og lydhøre spil. Arbejder som teatermusiker og freelance i forskellige kombinationer, blandt andet med Povl Dissing/Benny Andersen, Valdemar Rasmussen Trio, Allan Mortensen og sin egen Jens Jefsen Trio.

Peter Vuust: Hans melodiøse solospil samt groovy og lydhøre backing har gjort ham til en af landets mest benyttede ”side-men”, der har medvirket på over 85 plader. Peter Vuust er desuden professor ved både Det Jyske Musikkonservatorium og Aarhus Universitet og er Danmarks førende hjerneforsker i musik.

Med sig har de pianist Mads Bærentzen, der bakker de tre bassister op, når de kaster sig ud i at fortolke en perlerække af klassiske standards og egne kompositioner.