DKK 425,00

Martin Brygmann og Ole Kibsgaard på ARoS

25.08.2015 kl. 17:00 ARoS Aarhus Kunstmuseum, Aarhus c
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 425,00

Oplev komikeren, musikeren og skuespilleren Martin Brygmann både som kultfiguren Todd og sammen med musikeren Ole Kibsgaard i et fantastisk underholdningsshow til fordel for Nelson Mandela Library Project. Med billetten følger et smukt Mandela-armånd i kobber (værdi kr. 300)’

Todd er en australsk multi-dance-krops-kunstner, som efterhånden er blevet så populær, at han helt har taget spotlyset helt væk fra Martin Brygmann. Ud over sin ven fra down under medbringer Martin Brygmann også den musikalske og humoristiske Ole Kibsgaard.

Showet afholdes i auditoriet på niveau 3. Det varer 1 ½ time inklusiv pause.

Prisen på 425 kroner inkluderer ud over showet et smukt Mandela-armbånd i kobber. Armbåndet har i sig selv en værdi af 300 kroner og er et håndlavet armbånd designet med Nelson Mandelas signatur. 

Showmenu: Bestil en 3-retters menu med to glas vin til 450 kroner. Menuen bliver serveret på ARoS Torvet klokken 17.30 og klokken 19.30. Menuen skal bestiles seperat via aros.safeticket.dk

MARTIN BRYGMANN OG MANDELA BANGLE

Martin Brygmann er én af en række kendisser, der er ambassadører for Mandela-armbåndet. I Danmark er ud over Martin Brygmann blandt andre Nicolaj Lie Kaas, Casper Christensen og Sanne Salomonsen ambassadører for armbåndet. Når du køber et Mandela armbånd, støtter du projektet Nelson Mandela Library Project. Pengene går til at opkøbe og omdanne gamle skibscontainere til biblioteker. Projektet sætter fattige folk i arbejde, og de færdige biblioteker spreder oplysning og viden om HIV/Aids og bekæmper analfabetisme hos nogle af verdens fattigste. 

Armbåndet er designet med Nelson Mandelas signatur, og du kan følge dit armbånd via et serienummer ved at registrere armbåndet. På den måde kan du se, hvad dine penge går til.

83 procent af beløbet går direkte til projektet. 5 procent går til Mandela-familien. 12 procent går til administration.