DKK 157,75 (DKK 157,30 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Jazzfestival: Veronica Mortensen & Peter Vuust Duo

17.07.2012 kl. 17:15 ARoS Torvet, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 157,75 (DKK 157,30 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Veronica Mortensen og Peter Vuust hører hver for sig til blandt landets ypperste jazzsolister. På Aros optræder de for første gang som duo med en lang række melodiske og velswingende numre

Musikken bevæger sig i grænselandet mellem nordisk og amerikansk jazz og repertoiret indeholder både egne kompositioner og fortolkninger af nogle af de bedste sange fra den amerikanske jazzsangskat. 


Veronica Mortensen er en af Danmarks absolut førende jazzsangerinder. Oprindeligt uddannet på Det Jyske Musikksonservatorium men pt. bosat i København. Repertoiret er iørefaldende kompositioner af Lars Jansson, Peter Vuust og Veronica selv iblandet jazzstandards.


” . . .en sangerinde, som på en eller anden måde er det lidt oversete stortalent blandt kvindelige danske jazzvokalister. Stemmen er topfokuseret.Udtrykket stinkende sikkert og fyldt med en uimodståelig, frisk energi.” * * * * * - Politiken om Veronica Mortensens nye album ”I'm the Girl” 


Peter Vuust (b) er professor ved Det jyske Musikkonservatorium. Studiemusiker på mere end 80 plader og forfatter til bogen: Polyrytmik- og -metrik i moderne jazz om Miles Davis’ kvintet fra 60’erne. Hjerneforsker ved hjerneforskningscentret CFIN, Aarhus Universitet og docent ved Det jyske Musikkonservatorium. Modtager af Jazzselskabets ”Gaffelpris” 2009.


I forbindelse med koncerten tilbyder Art Restaurant en særlig jazz-menu til kr. 350.- inkl. vine. Se mere på www.aros.dk/art-restaurant


 (PLU:100108 (150))